Forsikring

Mange situasjoner omfattes av en forsikring som kan gi rett på forsikringsoppgjør. Det gjelder både personforsikring eller skadeforsikring.

Fått avslag eller redusert forsikringsoppgjør?

Advokatfirmaet Sandgrind Ellefsen AS har mer enn 25 års erfaring, og er et av landets ledende advokatfirmaer innen forsikring. Vi kjenner dine rettigheter, og har god kjennskap til forsikringsselskapenes saksbehandling og strategier.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende vurdering av din forsikring.

 
 
 

Ulike typer forsikring

Innen forsikring skilles det mellom skadeforsikring og personforsikring.

Tingskadeforsikring er en undergruppe av skadeforsikring. Tingskadeforsikring omfatter blant annet kaskoforsikring på bil, motorsykkel, båt, campingvogn, samt husforsikring, innboforsikring, og hytteforsikring. Se mer om dette  under “Tingskade” menyen til høyre.

Klagefrist

Klagefristen er vanligvis 6 måneder fra da du fikk skriftlig melding om avslaget. Overholdes ikke klagefristen mister du retten til forsikringsoppgjør. Bestemmelsen tolkes i praksis svært streng av de fleste forsikringsselskaper.

Meldefrist og foreldelse

Det kreves vanligvis at skaden meldes innen ett år. Vær også oppmerksom på at kravet ditt kan foreldes. I begge tilfeller kan retten til i det hele tatt å kunne fremme krav helt eller delvis falle bort.

Vi hjelper deg med forsikringsoppgjør

Er du uenig i forsikringsoppgjøret, ta kontakt på for gratis og uforpliktende vurdering.

De fleste har en rettshjelpsdekning under innboforsikring på huset eller under forsikring på eksempelvis bil, båt, motorsykkel eller campingvogn. Denne vil dekke utgifter til advokatbistand.

Riktig forsikringsoppgjør?

Vi tilbyr gratis og uforpliktende vurdering av din forsikringssak.

Ring oss på 22 41 21 21 eller kontakt oss ved å benytte kontaktskjema under.

Informasjon sendt med kontaktskjemaet er kryptert og blir fortrolig behandlet.


    Du aksepterer vår personvernerklæring ved å sende inn dette skjemaet.