Er du anklaget for forsikringssvindel? Kontakt advokatfirma Sandgrind Ellefsen for hjelp.

Ny rapport viser rekordmye forsikringssvindel i 2017

Av | Nyheter
Finans Norge har nå utgitt svindelrapport for 2017. Den viser at det ble begått forsikringssvindel for omlag 428 millioner kroner. Aldri før har det blitt avdekket så mange sviksaker. I følge rapporten er de groveste svindelsakene knyttet til uføreforsikringer. Ser man derimot på antall saker, begås det mest svindel innen skadeforsikring, herunder reiseforsikring, bilforsikring og innbo.

Read More

Smertesyndrom i arm etter bruddskade. Kontakt Advokatfirmaet Sandgrind Ellefsen for rettslig hjelp ved en lignende sak.

Vår klient vant frem sitt krav om erstatning etter smertesyndrom (CRPS) med bakgrunn i feilbehandling av et håndleddsbrudd.

Av | Pasientskade

Sakens bakgrunn om smertesyndromet som oppstod er at A er 53 år gammel. 6. desember 2011 falt A og fikk bruddskader i venstre håndledd. Bruddet hadde en feilstilling som ble reponert ved Akershus universitetssykehus, Lillestrøm sykehus, og pasienten fikk lagt på gips samme dag. Gipsen ble byttet to ganger i behandlingsperioden. Den 9. februar 2012 ble det konkludert med at A hadde fått komplekst regionalt smertesyndrom (Complex Regional Pain Syndrome, «CRPS»), tidligere kalt refleksdystrofi.

Read More
Advokatfirmaet Sandgrind Ellefsen Ring 22 41 21 21
Helt gratis og uforpliktende å sende inn din melding eller potensiell sak til oss. Alle henvendelser er krypterte og konfidensielle.

Du aksepterer vår personvernerklæring ved å sende inn dette skjemaet.